Hillsong London će posredstvom Bonorecordsa 4.11.2010. u 20:00 održati koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. Zadnji puta Hillsong London je gostovao u Zagrebu u lipnju 2008. kada su zajedno s Mattom Redmanom održali koncert na Zagrebačkom velesajmu. Cijena ulaznica u pretprodaji je 60 Kn. Prije koncerta (u 18:00) Peter Wilson će održati seminar za timove slavljenja, kršćanske glazbenike i ostale zainteresirane. Tvornica kulture smještena je u središtu Zagreba, 5 minuta od glavnog autobusnog kolodvora. Adresa: Šubićeva 2 / Ljudevita Posavskog 1.

 

ULAZNICE (PO 60 KUNA) MOŽETE KUPITI U:

Bono Records (rezervacije i prodaja): www.bonorecords.com, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , +385 95 907 8996

Tvornica kulture - Šubićeva 2 / Ljudevita Posavskog 1, Zagreb (9-19 sati)

Knjižara Verbum - Kaptol 24 i Teslina 11, Zagreb

Knjižara Antun - Kaptol 6, Zagreb

NA DAN KONCERTA cijena ulaznice je 75 KUNA.

 

SEMINAR ZA TIMOVE SLAVLJENJA

Prije početka koncerta, od 18:00 do 19:00 sati, u dvorani Tvornice kulture, Peter Wilson iz Hillsong London, održat će seminar za sve timove slavljenja, kršćanske glazbenike i zainteresirane. Ulaznica za seminar 20 kuna, kupuje se na ulazu.

 

HILLSONG LONDON

Hillsong je globano poznat kao glazbeni tim koji je u proteklih 20 godina izdao mnoge albume sa worship pjesmama. Hillsong London je dodao svoja tri albuma u tu kolekciju: "Shout God’s Fame", live CD snimljen u The Marmaide Theatre London; "Jesus Is" na kojem su gostovali Matt Redman i Stu Gerrard iz Delirious?-a i zadnji live CD i DVD "HAIL TO THE KING" kojeg će i predstaviti u Zagrebu u Tvornici 04.11.2010. uz sve druge poznate Hillsong pjesme kao što su Hosanna / Mighty To Save / From The Inside Out / Tell The World / One Way i dr.  Na albumu "HAIL TO THE KING" kao koautor sudjeluje i Israel Houghton, jedno od najvećih imena kršćanske glazbe koji je sa Peterom Wilsonom napisao pjesmu "Now":

Medijski pokrovitelji: MUZIKA.HR :: HKR :: DScena :: STEP :: MZK