U petak 10.12.2010. u 19:00 u organizaciji udruga Fokus, Partner i STEP će se održati predavanje: U potrazi za IDENTITETOM - Tko sam JA?". Gost predavač Tom Price (Oxford, Engleska) pokušati će ponuditi odgovor na jedno od osnovnih pitanja svakoga čovjeka: Tko sam JA?.

Tom je studirao filozofiju i magistrirao apologetiku. Čest je govornik na međunarodnim konferencijama diljem Europe.

 

U sklopu predavanja o identitetu biti će i mogućnost  postavljanja pitanja. Neke od tema Tomovih predavanja i članaka su: Problem zla u filozofiji, Postoji li Bog?, Jesu li sve religije u pravu?, Duhovnost, Istina za tebe ili istina za sve?, Argumenti za postojanje Boga, Pregled svjetonazora...

Nakon predavanja održati će se domijenak.

Svi prisutni će dobiti primjerak knjižice IDENTITET.

 

 

Kako do Fokusa

Tramvajem - Koristite linije 5 ili 17 u smijeru Prečko. Izađite na stanici 'Rudeška', te se vratite 300 metara hodajući južnim nogostupom Horvaćanske ceste. Prostorije Udruge FOKUS nalaze se na južnom kraju zgrade s Vaše desne strane. Lako ćete je prepoznati po našim susjedima GEBERIT d.o.o. koji su smješteni u sjevernom djelu zgrade.

 

Autom - Vozeći se Zagrebačkom avenijom (bivša Ljubljanska) skrenite na jug kod restorana McDonald's Vrbani i Vemila u Rudešku. Na sljedećem semaforu (križanje s Horvaćanskom cestom) skrenite lijevo i zatim prvu desno, u ulicu Kutnjački put. Prostorije Udruge FOKUS nalaze se na južnoj strani zgrade koja Vam se nalazi s desne strane čim skrenete, lako prepoznatljive po oznakama poduzeća GEBERIT. Ako dolazite Horvaćanskom cestom, nakon križanja s Rudeškom cestom, vozeći u smijeru Jaruna i centra (istok), skrenite u prvu ulicu desno, Kutnjački put.