UTORAK 25.1.2011. OD 21:00...

U utorak STEP gostuje na H-epicentru u klubu Boogalo u Vukovarskoj 67 (dio Sveučilišne aleje). Ekumenizmo jedinstvena zabavno-dobrotvorna večer posvećena prikupljanju sredstava za 10 studenata iz višebrojnih obitelji i ekumenskim nastojanjima.

U programu sudjeluju: LEA DEKLEVA, EMANUEL, stand up komičari iz STUDIJA SMIJEHA, DJCROSTORM, HIP-HOP plesna skupina DON KOLAREK, BRAKEDANCERI... puno zanimljivih mladih ljudi i (ako dođeš) TI :) Ideja je da svi zajedno stvorimo jednu super pozitivnu večer, a uz to pomognemo onima koji su u potrebi.

Pridruži se!


H-epicentar je alternativni izlazak s puno zanimljivih sadržaja i ciljem da se pomogne onima u potrebi i na taj način kontinuirano mijenja naše društvo... Više o kampanji „Poziv za 10!“ čiji je cilj sakupiti sredstva preko dobrotvorne linije 0609090 za 10 studenata iz višebrojnih obitelji možete pročitati na www.hepicentar.hr. Kako bi cijela akcija bila što transparentnija AMIS Telekom implementirao je brojač poziva koji prikazuje trenutnu promjenu broja poziva dobrotvorne akcije! 20 kuna od ulaznice ide u istu svrhu.