<PREPORUKA> <ponedjeljak, 25. travnja od 20:30>

STEP vam preporučuje Noć moćnog slavljenja koja će se dogoditi na uskrsni ponedjeljak, 25. travnja od 20:30 sati u velikogoričkom disco klubu Srce. Vrijeme u kojemu je duhovno bilo ograničeno formom i prostorom je, nadamo se, zauvijek iza nas. Ako se blizu Velike Gorice (čitaj: ako si u Hrvatskoj :)) obavezno dođi!

Nastupaju grupe: Emanuel & October light Ulaz je za sve posjetitelje slobodan!

 

Grupa Emanuel je jedan od najpopularnijih bandova i dobro poznata grupa onima koji prate kršćansku glazbenu scenu u Hrvatskoj. Gosti su mnogih festivala, susreta mladih, duhovnih obnova i često prisutni u programu radio postaja. Emanuel želi na suvremeni i vrlo popularan način približiti Boga Biblije generaciji kojoj su poslani.

 

Ključni element grupe October light iz Čakovca nije glazba već osobni odnos s Isusom Kristom. Kao pobožnim kršćanima primarno im je naviještati Radosnu vijest i Božju ljubav koja im je darovana. Posjetite li njihove nastupe vidjeti će te kako uspješno kombiniraju slavljenje, naviještanje i svjedočenje. Mnogi kažu da kad ih čujete kako sviraju, vaše noge neće moći mirovati.

 


Evo mala pomoć pri pronalaženju velikogoričkog disko kluba Srce

Veća slika

Google maps