Iako nam je snijeg još uvijek zapečaćen u kratkoročnom pamćenju, Stepovci već razmišljaju o ljetu. Nakon jedne godine bez kampa, Step se ponovno vraća na otok Ugljan u Čintu za ljetni kamp. Prijavite se i pridružite nam se!

Na otoku Ugljanu u blizini Činte održat će se Stepov ljetni kamp od 17.-24. kolovoza. U ovom trenutku program još nije u potpunosti definiran, provjeravajte homepage www.step.hr gdje će se dodatne informacije objavljivati. Kao i svaki drugi Step kamp, možete očekivati puno zanimljivih aktivnosti, radionica, govornika i novih ljudi, a da ni ne spominjemo da se radi o tjedan dana na moru! Naravno, to ima svoju cijenu, no mora se priznati da je 980 kuna mala cijena za tako nešto. Ako si student/ica i želiš nam se pridružiti, prijavi se već sada, i obavijestit ćemo te o svim novostima.

Klikni ovdje za prijavu.

Ako još uvijek niste sigurni, onda će vas ova foto galerija s slikama prošlih kampova uvjeriti da je prijava na Step kamp pravi izbor.

Unable to find the source directory (/home/stephr/new.step.hr/images/phocagallery/Step_kamp_promo/), please check if your source directory exists