Vjerujem da će neki nakon odlučit smatrat da je moj smisao za humor loš / da ga nemam, al ja nekako odlučujem da me nije briga.

Vicevi na račun žena nisu smješni. ... ironični možda, smješni svakako ne. I ne, to ne govorim zato što sam žena, a kao takva iznimno osjetljiva, nego zato što je istina. I nije simpatično kad neko ispriča vic o ženi kojoj nije ništa kad padne niz stepenice samo ako su pive čitave - taj vic je odvratan za izbljuvat se.

 

Onaj ko nije bio u koži jedne žene koju se mlatilo, ili žene koja nije mogla ispunit svoj potencijal zato jer je neko odlučio da je manje vrijedna, ili žene koja je dobila otkaz jer je zatrudnila, ili žene kojoj se dobacuju ogavne stvari dok hoda po gradu, ili žene koja je maltretirana na bilo koji način, nema pravo pričat simpatične viceve o ženama. Takve priče su ponižavajuće i potiču smijanje stvarima koje uopće nisu smješne. Pričanje takvih stvari je pokazivanje nepoštovanja i sebeuzvisivanje, i opet - nije smješno.

Ja imam pravo šalit se na svoj račun. To je zato što sam prošla dovoljno takvih poniženja zbog toga što žena, i mogu vidjet ironiju u tome. Neko ko to govori radi zabave nema to pravo. ... moj smiso za humor je još uvijek na mjestu. Samo poslagujem svoje vrijednosti. ... nemojte se nać uvrijeđeni, nego čisto razmislite. Ne o tome kako sam ja glupa i osjetljiva žena, nego o tome šta znače stvari koje govorimo inače. ... skupa s vicevima o židovima, crncima i ostalim nacionalnim i etničkim skupinama ... nebi trebalo bit smješno...