STEP grupa SRIJEDOM u 20h bavi se proučavanjem Biblije. Kako čitati knjigu staru nekoliko tisuća godina na način da progovara u suvremenim situacijama i pitanjima? Proučavat ćemo razne tekstove i u grupi razgovarati o pitanjima s kojima se susrećemo pri čitanju Biblije.

Za ovu grupu nije bitno predznanje. Bez obzira koji fakultet studiraju i koliko su (ili nisu) do sada upoznati s Biblijom, studenti se ravnopravno i na isti način suočavaju s biblijskom tekstom i razgovaraju o njemu ili slušaju druge (ako tako izaberu).

Prema statistikama prevoditelja i izdavačkih društava Biblija je uvjerljivo najpopularnija svjetska knjiga. Unatoč tome nije rijedak slučaj da akademski obrazovani građani, pa i oni koji su kršćani, svoje poznavanje Biblije grade na pričama iz djetinjstva ili maglovitim asocijacijama. Ova grupa nudi alternativu. Ako te je ovaj tekst barem malo zainteresirao dođi i u društvu veselih, ozbiljnih, neozbiljnih, kreativnih, zbunjenih, zanimljivih i ... studenata probaj otkriti više.

Vrijeme: srijedom u 20:00

Mjesto: STEP prostor, Horvaćanska 31D

Kontakt broj: 095 9030 900

Informacije o STEP-u