Sa velikim uzbuđenjem vam predstavljamo drugo izdanje STEP MUSIC FESTIVAL-a pod naslovom: Harmony × Beat × Kingdom: Musical Crush on God. Nastavljamo viziju festivala u kojem okupljamo najkvalitetnije, inovativne ili obećavajuće glazbenike i bendove koji stvaraju iz nadahnuća svoje vjere u Krista i koji prelaze zidove koji odvajaju kršćansku od "svjetovne" publike.

Vizija je da ukoliko ste ljubitelji glazbene harmonije i dobrih beatova, u toj afekciji niste daleko od Kraljevstva Božjeg. U čemu se točno sastoji ta blizina pokazati će izvođači na drugom STEP MUSIC FESTIVAL-u.

Kako je sve u Božjem kraljevstvu međusobna komunikacija, želja nam je da publika ima priliku postati i izvođač. U tu smo svrhu pripremili i neslužbeni akustični dio festivala koji se nastavlja u prostorijama Kluba studenata Baptističke crkve koje se nalaze na istoj adresi. To smo nazvali "Open Mic Afterhours" - vrijeme kada će svatko dobiti priliku izvesti svoje viđenje odnosa glazbene harmonije i Božjeg kraljevstva. Iako je događaj u osnovi vjerski, on u potpunosti ima smisla tek ako nam se pridruže i oni izvan vjere sa svojim uvidima.

Stoga, bez obzira tko ste i odakle dolazite, ovdje ste dobrodošli!